Cisco Connect 2015

Cum schimbă Internet of Everything modul în care funcționează lumea și felul în care oamenii trăiesc, învață, lucrează sau își petrec timpul liber? Cum va arăta viitorul atunci când tot ce ne înconjoară va fi interconectat?

La Cisco Connect 2015 puteți să descoperiţi cele mai noi soluţii IT&C şi să aflaţi detalii, să interacţionaţi cu experţi şi să participaţi la demonstraţii aplicate. Ca în fiecare an, specialiştii Cisco şi cei ai companiilor partenere se reunesc pentru sesiuni de keynote, prezentări şi networking.

Conectarea la world wide web a fost primul pas, dar viitorul este legat de conectarea tuturor lucrurilor și schimbarea modului în care interacționăm cu tot ce ne înconjoară. La Cisco Connect 2015, sub tema ”Making innovation happen” se va discuta despre Internet of Everything și modul în care lumea se va transforma sub influența tehnologiei, a interconectării și a comunicării avansate.

Cum va arăta lumea interconectată?

Experți și profesioniști în domeniu, specialiști Cisco și ai companiilor partenere vin la unul din cele mai mari evenimente din industria IT&C pentru a demonstra cum integrarea tehnologiei inovatoare ne va transforma și simplifica viața de zi cu zi.

 Fiți conectați cu inovația!

Urmăriţi site-ul www.ciscoconnect.ro, precum şi pagina de Facebook Cisco pentru cele mai noi informaţii despre eveniment.

Data: 18 Martie 2015
Durata: 8:30 – 17:00
Locație: Willbrook Platinum Business & Convention Center

Sursa foto: www.cisco.com
Sursa articolului: www.cisco.com