Numărul 2/2014 al revistei IJISC a fost publicat

Numărul 2/2014 al revistei științifice IJISC – International Journal of Information Security and Cybercrime a fost publicat. Acest număr poate fi citit la adresa www.ijisc.com/2014/volume-3-issue-2-year-2014/.

Revista „International Journal of Information Security and Cybercrime” este o publicație semestrială editată de Asociația Română pentru Asigurarea Securității Informației în colaborare cu cadre universitare din Departamentul de Tehnologie Electronică și Fiabilitate al Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Politehnica București și Departamentul de Poliție al Facultății de Poliție din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”. Revista are ca scop analizarea securității informației, a sistemelor informatice și a comunicațiilor și identificarea noilor valențe ale fenomenului de criminalitate informatică.

IJISC

Acest număr al revistei a introdus o nouă secțiune: Interviuri cu experți din domeniul securității și criminalității informatice. În cadrul acestei secțiuni sunt prezentate două interviuri cu dl. Laurent CHRZANOVSKI și dl. Călin RANGU.

In secțiunea Recenzii de cărți și analize a conferințelor sunt descrise cele mai importante conferințe din domeniul securității cibernetice din România: Conferința Cybersecurity in Romania 2014, Conferința CyberRisks in Financial Services 2014, Conferința CyberSecurity Day 2014 și Conferința CyberThreats 2014.

Sursa foto: www.ijisc.com
Sursa articolului: www.ijisc.com