Numărul 2 al revistei Cybersecurity Trends a fost publicat

Al doilea număr al revistei Cybersecurity Trends a fost publicat.

Cybersecurity Trends este o revistă trimestrială care își propune să sporească gradul de conștientizare în privința amenințărilor crescânde provocate de infracționalitatea cibernetică și să ofere sfaturi și soluții de apărare împotriva acestora prin furnizarea de informații de la principalele companii specializate pe securitate informatică, asociații de profil și instituții de stat.

Infracțiunile cibernetice acoperă o arie pornind de la atacuri împotriva utilizatorilor individuali și a companiilor mici și mijlocii și până la atacuri îndreptate împotriva instituțiilor de stat. Sunt compromise informații și infrastructuri private, clasificate și sensibile. Instalații militare și industriale sunt puse în situații critice. Siguranța și sănătatea personală pot fi serios deteriorate.

În revista Cybersecurity Trends se vor publica știri despre amnințările și atacurile (aproape) zilnice, modificări înlegislația românească și europeană, cazuri ajunse în justiție și exemple de aplicare a legii, interviuri cu principalii actori din piață, studii de caz și analize, sfaturi practice. Se vor publica, de asemenea, informații despre companii, produse, soluții, traininguri specializate, cărți și evenimente dedicate.

Puteți accesa revista pe site-ul: www.cybersecuritytrends.ro.

Sursa foto: cybersecuritytrends.ro
Sursa articolului: cybersecuritytrends.ro