Recenzia conferinței internaționale “Calitate și Siguranță în Funcționare”

ARASEC – Asociația Română pentru Asigurarea Securității a fost prezentă la Conferința Internațională “Calitate și Siguranță în Funcționare” – CCF 2014, Sinaia, 18-19 Septembrie 2014 prin domnul prof.dr.ing. Ioan BACIVAROV – președinte ARASEC, în calitate de chairman al conferinței, doamna prof.dr.ing. Angelica BACIVAROV – vicepreședinte ARASEC, în calitate de chairman al secțiunii “Fiabilitatea componentelor și sistemelor” și domnul lect.dr.ing. Ioan-Cosmin MIHAI – vicepreședinte ARASEC, în calitate de chairman al secțiunii “Fiabilitate, risc, securitate”.

CCF

Conferința a fost organizată de către Asociația Societatea Româna pentru Asigurarea Calității în cooperare cu mai multe organizații naționale și internaționale în domeniu, fiind desfășurată sub egida științifică a prestigiosului Institute of Electrical and Electronics Engineers – IEEE. Membrii ARASEC au prezentat în cadrul acestei conferințe un număr de 13 articole din domeniul calității, fiabilității și securității sistemelor informatice, dintre care amintim:

  • Modern Quality:Nine Decades of Progress – I.C. BACIVAROV
  • Comparative study on cyber security assurance models – I.C. MIHAI, I. BACIVAROV, G. PETRICĂ
  • The Heartbleed Bug – a Vulnerability in the OpenSSL Library – I.D. BARBU, I. BACIVAROV

CCF

Tematica orientativă a conferinței a reflectat progresele, oportunitățile, dar și problemele și provocările în domeniul calității pentru societatea și economia romanească la acest debut de mileniu, în condițiile particulare ale crizei economice mondiale: cum poate contribui calitatea ca principal factor al competitivității – la ieșirea din criză, salvgardarea și rolul sistemelor de management dintr-o companie în condiții de criză etc.

CCF

Prin caracterul ei international și prin participarea unor specialiști cunoscuți în domeniu (în principal din țări ale Uniunii Europene), ARASEC recomandă Conferința internațională “Calitate și Siguranță în Funcționare” ca un eveniment de marcă pentru organizațiile și specialiștii români și străini în domeniul calității și siguranței în funcționare.

Sursa foto: www.arasec.ro
Sursa articolului: www.srac.ro