Summit-ul Cyber Security Protection Peru

Summit-ul Cyber Security Protection – Peru 2019 a fost organizat la Lima, Peru, de Secure Soft Corporation, la 11 iunie 2019. Asociația Română pentru Asigurarea Securității Informației (ARASEC) a fost reprezentat la acest eveniment de dl. conf.dr.ing. Ioan-Cosmin MIHAI în calitate de Vicepreședinte și keynote speaker.

Scopul principal al evenimentului a fost crearea unei platforme pentru dialogul public-privat în domeniul cybersecurity, care să explice amenințările și atacurile cibernetice actuale și să sublinieze importanța securității cibernetice.

În calitate de vorbitor principal, dl. Ioan-Cosmin MIHAI a prezentat ultimele provocări în domeniul securității cibernetice, descriind soluțiile pentru combaterea amenințărilor cibernetice actuale.

Conferința a fost structurată în 4 secțiuni, unde reprezentanți din 16 companii de securitate cibernetică importante au explicat nevoile protecției cibernetice și soluțiile acestora. Companii precum CheckPoint, DarkTrace, F5 Networks, FireEye, Fortinet, MCafee, Palo Alto Networks, Tenable, Akamai, CyberArk, Qualys, Cyxtera, Progress sau Symantec și-au arătat în direct aplicațiile de securitate cibernetică în sala de expoziții a conferinței.

La finalul evenimentului a avut loc o presă de conferință, unde dl. Ioan-Cosmin MIHAI a prezentat importanța securității în spațiul cibernetic și necesitatea cooperării pentru combaterea fenomenului infracțional.

Sursa articolului: ARASEC